Aankomende studenten

sv gusto nijmegen

Ga je het aankomende jaar (2015 – 2016) van start bij de opleiding Food & Business! Dan kun je vast lid worden van Studievereniging Gusto. Als studievereniging organiseren wij veel activiteiten rondom de studie. Bij ons is niks verplicht en hoef je alleen deel te nemen aan de activiteiten die je leuk vindt. Met een studievereniging is het makkelijk om snel de opleiding en Nijmegen te leren kennen en een hoop nieuwe vrienden te maken.

 Activiteiten

Gusto organiseert activiteiten voor leden en ook voor niet-leden. De activiteiten worden allemaal georganiseerd door studenten, maar ook regelmatig in samenwerking met bedrijven en docenten. Zo zijn er masterclasses, seminars, studiereizen, borrels, feesten en kookwedstrijden. Ook zijn er veel externe activiteiten, zoals een bezoek aan een bedrijf of beurs.

De vereniging biedt ook ondersteuning aan voor bij het studeren. De vereniging beschikt over een groot aantal tentamenbundels en oefententamens die je gratis kunt downloaden via ons site.

Introductiekamp

Gusto organiseert een introductiekamp voor alle nieuwe Food & Business studenten. In deze week leer je de studie, de stad en je medestudenten beter kennen. Het introductiekamp wordt gehouden in huisjes in de buurt van Nijmegen en staat garant voor een hele leuk tijd! De intro wordt georganiseerd door Gusto voor de opleiding. Om mee te gaan hoef je natuurlijk niet verplicht lid te zijn. Je ontvangt voor de zomervakantie meer informatie over dit kamp van de opleiding.

Wil je meer informatie over de opleiding kijk dan op de site van de HAN.

Borrels en feesten

Ook organiseert Gusto vele feesten en borrels, zoals ons kerstgala in december bij de Waagh. Een groot deel van onze feesten wordt gehouden in het Bascafé midden in het centrum van Nijmegen.